Assassin’s Creed Valhalla Rehberi – Ne Yapılmalı ?

Assassin’s Creed Valhalla rehberi oyunla ilgili tüm bilgileri içermiyor. Unutmayın rehber tüm temel oyun mekaniklerini öğrenmenize oyunu tamamlamanıza ve sırların% 100’ünü bulmanıza yaramaz sadece başlangıç bilgilerini içerir.

Assassin’s Creed Valhalla

Assassin’s Creed Valhalla Rehberi

Savaş, gizlilik ve keşif için ayrı zorluk seviyeleri seçebilirsiniz. Tüm oyun öğeleri için aynı ayarları seçmeniz gerekmez. Örneğin yalnızca savaşta sorun yaşıyorsanız, zorluklarını azaltabilirsiniz. Zorluk seviyesini istediğiniz zaman değiştirebilirsiniz. Bu oyuna adapte olmak için en iyi yollardan biridir.

Görevleri tamamlamanın yanı sıra etkinlikler yapabilir ve haritayı keşfedebilirsiniz. Bu deneyim puanlarını daha hızlı kazanmanızı ve dolayısıyla beceri puanlarını daha hızlı almanızı sağlayacaktır. Eivor’un gücünü artırmak için onlara ihtiyacınız var böylece daha zor bölgeleri keşfedebilirsiniz.

Başlangıçta Olabildiğince Yeni Beceri Kilidi Açmaya Odaklanın

Yeni becerilerin kilidini açmak için olabildiğince çok beceri kitabı bulun (açık dünya deneyimi ile sıkılmazsınız). Daha güçlü bosslar veya efsanevi yaratıklar da dahil olmak üzere Eivor’un savaştaki etkinliğini önemli ölçüde artırabiliyorsunuz. Böylece sıkılmadan bölüm içi bossları çok zorlanmadan kesebiliyorsunuz, tekrar etmenize pekte gerek kalmıyor.

Ana karakterin donanımını düzenli olarak geliştirin (unutursanız ilerde zorlanırsınız). Bunu iki şekilde yapabilirsiniz, yerleşim yerindeki demirci Gunnar’a külçe getirerek teçhizatın kalitesini iyileştirin. Daha fazla yükseltme satın almak için düzenli üretim malzemeleri harcayın. Eşyaların istatistikleri arttığı zaman rün yuvalarına erişebileceksiniz.

Manastırlara yapılan baskından elde edilen yapı malzemeleri sınırlı olduğundan yerleşimdeki ilk binaları iyi planlayın. Mümkün olan en kısa sürede “Hidden Ones’ Office” kurmanızı kurmanızı öneririz. Bu “Order of the Ancients” üyelerini öldürdüğünüz zaman kapsamlı olay örgüsüne erişimin kilidini açacaktır.

Her konuşmadan önce oyunu kaydedin. Önemli seçimler yapmak zorunda kalabilirsiniz. Oyun boyunca birçok önemli karar veriyorsunuz. Küçük seçimler dışında oyunun hiçbir şekilde ekranda ayırt etmediği önemli olanlara da sahip olacaksınız. Kötü bir seçim bir NPC’nin ölümüne veya konuştuğunuz kişiye zarar vermenize neden olabilir. Oyunu kaydetmek olumsuz sonuç riskini azaltacaktır. Böylece istemediğiniz bir şey olduğu zaman kaydettiğiniz yerden tekrar oyuna başlayabilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir